VILAJUÏGA I VILAMALLA AVANCEN EL CARNAVAL (11-12/02)

10.01.2023

Uns dies abans de l'inici oficial de la gran festa ja hi ha rues i balls en aquestes dues poblacions i un Carnaval dels 80 a Peralada

Dies 11 i 12 de febrer

Els primers actes de Carnaval es viuran a Vilamalla el dissabte 11 de febrer. Comencen amb una festa infantil amb Patxecu al Centre Cívic Sant Vicenç. Hi haurà xocolatada. A les 9 de la nit començarà la rua des del Pavelló. A l'arribada es ballarà amb la selecció musical de Dj Tro. Vilamalla atorga premis en metàl·lic a les tres millors comparses, grups, parelles i individuals.

Vilajuïga encetarà la celebració del Carnaval el dissabte 11 de febrer amb una sopar al Pavelló de de dos quarts de deu de la nit a càrrec dels Bordegassos. Seguidament hi haurà concert amb Band The Cool i la sessió de Víctor Mata Dj. El diumenge es farà un dinar de Carnaval amb fideuà. La festa s'allargarà amb la sessió de Dj Tro. 

Carnaval dels 80 a Peralada

També hi ha festa de Carnaval a Peralada aquest dissabte 11 de febrer amb The Ratafia Brothers a la cabina de la Sala del Centre. Els Dj's Feelmoo, Xavi Buixó i Septi s'encarregaran de fer ballar el personal.

Ho organitza el Club de Futbol Peralada i s'ha titulat "Carnaval dels 80". La festa començarà a les 23:00 hores. Hi haurà concurs de disfresses amb premis per a grups, parella, individual i pel més gran.