TRIQUELL, LES QUE FALTABAND I RYNA DJ, A LA SANTA GRESCA DE L’ÍTACA L’ESCALA

04.03.2024

El 30 de març, amb entrada gratuïta, a la Platja de Riells 

Santa festa vora la mar

Triquell, Les Que Faltaband i Ryna DJ actuaran a l'ÍTACA L'ESCALA 2024, a La Santa Gresca, que enguany tornarà a ser amb entrada gratuïta a la platja de Riells, consolidant l'escenari que el festival va estrenar l'any passat. 

Encapçala el cartell Triquell, un dels noms més coneguts de la nova fornada de músics catalans que es va donar a conèixer a través del talent show de TV3, Eufòria. Després de la seva enèrgica actuació de l'any passat a l'Estartit, el barceloní Cesc Fuentes Triquell torna al festival per repassar el seu disc debut Entre fluids i el nou EP que acaba de publicar Fomo.

Compartirà escenari amb una de les propostes més festives del moment: Les Que Faltaband, la jove banda de versions formada per vuit noies que ens ofereixen un espectacle potent i reivindicatiu. 

I per acabar d'adobar la memorable vetllada a la platja de Riells, tampoc hi faltarà una de les DJ del moment: Ryna DJ. La punxadiscos figuerenca amanirà la vetllada amb una de les seves eclèctiques i ballables sessions.