TOREROS MUERTOS I LA MONDRAGÓN ALS 60 ANYS DE LAS VEGAS DE SANT FELIU DE GUÍXOLS (11/03)

10.02.2023

La històrica sala anuncia les primeres actuacions amb les que començarà a celebrar aquest aniversari

Des dels anys 60 la Sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols és un referent de les nits de la Costa Brava. El secret de la seva longevitat, repassant la seva història, és deguda príncipalment a la família Recolons, que ha estat sense defallir recolzant el projecte, sigui al front de la mateixa (quasi sempre), o en certs moments a la rereguarda. I en segon terme, però no menys important, a la gent de Sant Feliu de Guíxols que ha respost sempre positivament a l'oferta lúdica de la sala. Una sala que la seva principal virtut ha estat la polivalència, sempre adaptant-se als temps que corren.

Pel seu escenari hi han passat grans artistes com Joan Manel Serrat, Charles Aznavour, Lluís Llach, Rita Pavone o Julio Iglesias.


Comença la celebració

Artistes com Los Toreros Muertos del polifacètic Pablo Carbonell i l'Orquestra Mondragón del camaleònic Javier Gurruchaga, són els primers que s'anuncien per a commemorar aquests 60 anys. Els creadors de "Mi agüita amarilla" actuaran el dissabte 11 de març, mentre que el 29 d'abril s'escoltaran èxits com "Viaje con nosotros" o "Ellos las prefieren gordas". Les entrades costen 22 euros i es poden aconseguir a www.notikumi.com.

Aquest primer cartell es complementa amb Los Niños Jesús que hi actuaran el 20 de maig. Es tracta del grup liderat pel periodista Jordi Évole que revisa clàssics d'El Ultimo de la Fila, Jarabe de Palo, Lori Meyers o C. Tangana.