STRENES JA HA ANUNCIAT 25 ACTUACIONS DE L'EDICIÓ 2024

05.12.2023

El festival gironí comptarà amb noms com The Tyets, Guillem Gisbert, La Ludwig Band, Oques Grasses o Quimi Portet

Primavera de nous discos

Del 5 d'abril al 5 de maig torna el Festival Strenes de Girona. Serà la dotzena edició i ja es coneixen 25 del noms que conformaran el caretll.

Hi haurà estrenes sonades com la del nou disc d'Oques Grasses en el nou escenari del festival al Palau de Fires de Girona amb un concert inicial de Mama Dousha, un dels artistes revelació d'aquesta temporada. També es comptarà amb Guillem Gisbert, el cantant de Manel, que ja ha exhaurit les entrades de les dues actuacions a les Escales de la Catedral.

La Ludwig Band presentarà el disc Gràcies per venir també a les Escales de la Catedral, després d'haver guanyat el Premi Talent Gironí i els Figa Flawas, descobriran al públic La Calçotada, el seu segon disc.  

Blaumut, presentaran per primera vegada en directe el nou disc que publiquen a la primavera a l'escenari icònic de les Escales de la Catedral, Els Amics de les Arts, amb nou disc a la primavera, tocaran al Teatre Municipal.

Aquest avançament de programació també compta amb Quimi Portet, Gossos, La Fúmiga, Lildami, Russian Red, 31 Fam o El Kanka, entre d'altres.

Entrades a la venda a www.festivalstrenes.cat