SETMANA SANTA EMPORDANESA

29.03.2023

Algunes poblacions mantenen la tradició dels actes religiosos

"La Passió" de Sant Climent Sescebes és un dels clàssics de la comarca. La podeu veure el divendres i el diumenge a les 6 de la tarda.

A Vila-sacra també escenifiquen "La Passió", ho fan el dissabte a les 7 de la tarda.

Divendres Sant hi ha el Via Crucis Vivent a Castelló d'Empúries (19:30) i a l'Escala (22:00). A Llançà celebren la Processó (22:00).

Festes de Pasqua i brunyols

Avinyonet de Puigventós programa una desena d'actes entre diumenge i dilluns per a celebrar la Festa de Pasqua. El diumenge hi ha una baixada de carretons a les 11:00 del matí. Almigdia hi ha arrossada i a la nit, després del sopar, ball amb el grup Removida.

Dilluns és el dia de l'Aplec de Santa Eugènia, l'homenatge a la gent gran, ball amb Jazztà i animació infantil amb Menuda Buena Onda.

A Agullana hi destaquen actes com la Marxa Xino-Xano de divendres, el ball amb La Banda del Drac el dissabte, la fira d'artesania el diumenge i l'Aplec de Santa Eugènia el dilluns.

A Darnius també hi ha actes de divendres a dilluns. El dia 7 és el dia dels brunyols a la plaça amb gralles, tambors i sardanes. Dissabte es proposa una caminada popular, arrossada i ball amb Stop 80. Diumenge hi actua la Selvatana i dilluns hi haurà botifarrada.

Garriguella viurà la XXIV Fira de la Garnatxa i el Brunyol de l'Empordà el dissabte 8 d'abril des de les 9:30 hores. El dia abans hi haurà el pregó inaugural a càrrec de Delfí Sanahuja, enòleg de les Caves Castell de Peralada.


Aplec de la Sardana a Roses

Les cobles Ciutat de Girona, Montgrins i La Principal de la Bisbal protagonitzen el XLVIII Aplec de la Sardana de Roses.

Dilluns 10 d'abril a les 10:30 h i a les 16 h, davant de la Ciutadella.

Actes familiars a El Port de la Selva

Tallers, contes, màgia i visites guiades destaquen en el programa de Setmana Santa a El Port de la Selva. Des de dimecres s'ofereixen una desena de propostes pensades majoritàriament per a les famílies.