LA CANDELERA PLORARÀ O RIURÀ A CASTELLÓ D'EMPÚRIES

22.01.2024

De l'1 al 4 de febrer torna la festa d'hivern amb actes ben variats

Concerts, dinar popular i la recuperació del Playback

La programació d'enguany comptarà amb la participació activa de moltes de les entitats del municipi que, de la mà de l'Ajuntament, han preparat una festa d'hivern molt completa que omplirà l'agenda del primer cap de setmana de febrer.

La característica més important de la Candelera és la diversitat en la programació que permetrà a tots els públics gaudir de la festa: concerts, sardanes, dinar popular, conferències, xocolatada, el lliurament de l'Espiga i el Timó i molt més.

El retorn del Playback és una de les activitats més esperades que permetrà homenatjar aquests festivals de les imitacions dels anys 80 i 90 que tanta fortuna havien tingut a la vila. Es farà el dissabte dia 23 a les 10 de la nit a la Sala Municipal. Amb la previsió de l'alta afluència que pot haver-hi, des de la Comissió de Festes proposen que el públic que vulgui assistir-hi es reservi la seva a entrada a la web www.castello.cat o a les oficines de Turisme.

A la programació també hi destaquen la Festa Jove de divendres amb Pelukass, Trinxera i un Dj just després del correbars de les 8 del vespre. Diumenge hi haurà concert i ball amb l'Orquestra Montgrins.