LILDAMI, GINESTÀ, KELLY ISAIAH I MARC TIMÓN TAMBÉ FARAN 'ISTIU'

28.03.2023

El festival de Castelló d'Empúries presenta una quinzena d'actuacions en espais que permeten la proximitat entre artistes i públic


Soul i estàndards dels anys 30 i 40 amb Kelly Isaiah per a començar

La tercera edició del Festival ISTIU, de Castelló d'Empúries, tindrà lloc del 3 al 9 de juliol i s'inaugurarà amb una producció pròpia. Kelly Isaiah, vocalista de la banda lleidatana Koers, i la Vicens Martín Dream Big Band

El cantant i músic lleidatà d'origen nigerià i la formació uniran la seva creativitat per oferir una actuació inèdita amb una selecció de grans hits de la música soul i estàndards de la música nord-americana dels anys 30 i 40.

El concert es farà al Pati del Palau dels Comtes el dilluns 3 de juliol a les 21:00 hores.

La cloenda amb l'inimitable Albert Pla

Albert Pla i Diego Cortés seran els encarregats de tancar la tercera edició del festival el 9 de juliol al pati del Palau dels Comtes. Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó… Albert Pla és un d'aquells exemplars únics en la seva espècie amb una capacitat perpètua per commoure, remoure i sorprendre. En aquesta ocasió compta amb la complicitat de Jony Salazar (teclista i samples) i del sorprenent i genial guitarrista gitano Diego Cortés.

Els 'Moments' de Manu Guix

Manu Guix presenta en format acústic les cançons de tota la seva discografia i del seu últim treball "Moments". A més, durant el concert, repassa i fa versions d'altres temes clàssics de la música de tots els temps.

Sonoritats variades

Lildami, que acaba de publicar el seu tercer àlbum, Dummy, és un dels referents de la música urbana en català. 

Núria Mancebo encapçala el grup de blues-rock Bigblack Rhino influenciat per Alabama Shakes, Janis Joplin o Ben Harper. 

Suposo que l'amor és això, és el tercer de Ginestà. La banda proposa una nova sonoritat, més sofisticada i contemporània.

Pol Batlle presenta Salt mortal, impregnat d'un particular folk metafísic. El músic arriba al Festival ISTIU acompanyat per la seva parella, la cant i trombonista Rita Payés, per oferir-nos un viatge musical ple d'intimitat consumada i de poesia del gest.

El prolífic músic castelloní Marc Timón mostrarà la seva cara més pop presentant les cançons del disc Amalia.

Anna Andreu presentarà el seu nou disc La mida.

Més informació i entrades