'LA RUÏNA' I 'CAMPING CARAVANING CUBELLES' AL FESTIVAL CÒMIC (6-9/04)

29.03.2023

Del 6 al 9 d'abril tornarà el bon humor a Figueres

El Festival Còmic de Figueres ha avançat dos dels espectacles que configuraran el seu cartell. Es tracta de "La Ruïna" amb Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull. Serà el dijous 6 d'abril al Teatre el Jardí.

També al Teatre el Jardí, el dissabte 8 d'abril, compartiran escenari Oye Sherman, Josep Català, Manel Vidal i Marc Tarrats que entraran a fons en els nostres defectes col·lectius com a país. Un 'Camping Caravaning Cubelles' molt especial i únic que reunirà els millors moments d'aquest exitós projecte humorístic.

Les entrades ja les podeu aconseguir a www.festivalcomic.cat.


El cartell complet


El Festival Còmic de Figueres torna del 6 al 9 d'abril amb una vintena de propostes, que tindran lloc a una desena d'espais de la ciutat, entre ells el nou escenari del Casino Menestral, que acollirà la novetat de l'any: "Les nits golfes". La setzena edició comptarà amb la participació dels i les millors humoristes i monologuistes del moment, com Modgi, Judit Martín, El Soterrani, La Ruïna, Roger Peláez, Patricia Espejo i Patricia Sornosa, Irene Minovas i Godai Garcia, entre molts altres, així com amb propostes internacionals com la del neozelandès Trygve Wakenshaw, la companyia italana La Sbrindola o l'alemanya La Tanik. 

Tota la informació i les entrades ja estan disponibes a www.festivalcomic.cat