LA LUDWIG BAND PRESENTA A FIGUERES "GRÀCIES PER VENIR"

06.01.2024

Els d'Espolla porten el seu nou disc al Teatre el Jardí

Saben guanyar-se els "clients"

Prolífics, virtuosos i desenfadats són els tres adjectius que millor defineixen a La Ludwig Band, la banda emergent que està revolucionant el panorama català gràcies a les seves lletres agudes i el seu esperit satíric. Com diuen en un passatge de "Manela, no vull currar per vostè", saben guanyar-se els clients. 

Després de quatre discos en tan sols 4 anys i diversos premis, arriben amb Gràcies per venir, coeditat per The Indian Runners i Ceràmiques Guzmán. Potencia l'esperit coral de la banda amb arranjaments que s'eleven cap a sonoritats més roqueres, enfocades al directe, sense deixar de banda les harmonitzacions ordides i delicades. 

Les lletres segueixen sent el pal de paller de La Ludwig Band i troben el punt en comú en personatges vinguts de l'amistat, la feina i l'amor.

El dissabte 3 de febrer, a les 8 del vespre, actuaran al Teatre el Jardí de Figueres. En tres cançons hi col·laboraran els alumnes dels planters de ConArte Internacional de les escoles Pous i Pagès, Amistat i Anicet de Pagès de la ciutat.