LA GRAN NIT DEL NEU! A LA MIRONA

03.12.2023

Hi actuaran Mujeres, Núria Graham, Carmen 113, Yawners, Ciutat i Jordi Serradell

Darreres setmanes del festival

Aquest dissabte 20 de gener arriba La Gran Nit del NEU! a la Sala La Mirona de Salt, amb una important representació de la millor música independent, actual i d'avantguarda de l'Estat espanyol.

Proposa les actuacions de Mujeres, Núria Graham, Carmen 113, Yawners, Ciutat i Jordi Serradell. Aquesta jornada inicia la traca final del NEU!, que aquest any celebra la seva desena edició, com el festival per excel·lència de la música independent a les comarques gironines.

En aquesta recta final destaca el NEU! PRO, que el 26 de gener celebrarà la segona Edició al Centre Cultural La Mercè. La programació inclou ponències, taules rodones, showcases i retransmissions de podcast en directe. El NEU! PRO, que es vol centrar en el perfil musical del festival, pretén ser un punt de trobada, tant per a la indústria musical com per a creadors doncs 'sense artistes no hi ha indústria', afirmen els organitzadors.

El mateix 26 de gener l'Auditori de Girona acollirà un dels moments més especials d'aquesta edició amb el concert de Mazoni, que serà una darrera oportunitat de veure l'artista en directe abans d'una llarga aturada.