FETUS VIURÀ LA GRAN XEFLA A CORÇÀ

24.05.2023

Mazoni, Sanjosex, Joan Colomo, Cala Vento i molts més participaran en aquest aplec popular del Festival Ítaca

Una desena d'artistes fent xefla

Fa dues setmana es publicava a totes les plataformes La gran xefla, el nou senzill de Fetus. La cançó arriba per convertir-se en l'himne del gran esdeveniment que tindrà lloc aquest dissabte 10 de juny (22.00 h) al Festival ÍTACA, al nucli antic de Corçà. Aquell dia desfilaran per l'escenari una colla de convidats especials que acompanyaran Fetus i les seves cançons. Hi seran Joan Colomo, Cala Vento, Mazoni, Sanjosex, Les Salvatges, Martí Plaja (Komando Moriles) i la violinista Marta Barbero.

Carles Belda i el col·lectiu Glosa Girona seran els encarregats d'escalfar prèviament la vetllada, DJ Diego Armando la clourà i Manel Vidal exercirà de mestre de cerimònies. Un aplec popular en un espai que no podia ser cap altre que la plaça del poble, que acollirà una gran xefla en tots els sentits.

Una cançó per a una gran xefla

La Gran Xefla és un nou tema que parteix de l'esperit més tavernari del grup empordanès però acaba entroncant amb la seva vena més política. Al trio original del grup, amb Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria), s'afegeixen en aquesta ocasió els habituals Guillem Caballero (teclats), Ricard Ros (whistles, sac de gemecs) i Carles Belda(acordió diatònic), a més de la col·laboració especial a la bateria de Lluís Català. Signa la producció com sempre Joan Colomo.