ENCARA QUEDEN MITJA DOTZENA DE FESTES DE CARNAVAL

01.02.2023

Figueres, Maçanet de Cabrenys, Fortià, Cabanes, Cantallops, Garriguella i Colera es disfressaran aquest 4 de març

Encara podeu amortitzar les vostres disfresses en les diferents festes de Carnaval que es viuran aquest cap de setmana.

Figueres proposa un Carnaval infantil a la Rambla aquest dissabte 4 de març des de les 16:00 hores. Primer amb diferents activitats que programen una vintena d'entitats i, a les 18:00 l'actuació de Rock per Xics. Hi haurà bitlles catalanes, circuit d'hoquei, dinàmiques de teatre, tallers de màscares, pinta-cares i moltes més propostes.

També serà dia de Barraval a Figueres, el correbars de disfresses que sortirà de la Rambla al vespre i passarà per 7 establiments i finalitzarà al Molí de l'Anguila amb els Dj's X. Montes i Ryna des de mitjanit.

A Fortià tenen a punt un programa molt complet des de les 4 de la tarda. Primer una xocolatada per inaugurar la rua. Un espectacle infantil amb Fefe i Companyia a les 6, botifarrada a les 8 i, seguidament, concert de versions amb La Masovera Barbuda.

A Maçanet de Cabrenys faran doble rua, la infantil a les 5 de la tarda i la nocturna a les 10. El grup Wasa Corporation animarà el ball a la Sala d'Espectacles.

A Cabanes hi haurà un espectacle infantil amb Jordi Patxeco, xocolatada i ball de disfresses amb RKO Dj.

A Colera tenen rua infantil de tarda i festa nocturna amb la Dj Lia Jensen al local social El Trull.

A Garriguella tindran rua de tarda, a les 5, i de nit, a 2/4 d'11. A les 9 faran una botifarrada i hi haurà sessió de Dj amb Albert Giró. Per diumenge encara faran un darrer acte, el ranxo popular.

A Cantallops celebraran una xocolatada amb l'actuació del grup Tururut i Dj Wolf punxarà cançons engrescadores des de les 10 de la nit. Hi haurà premis a les millors disfresses.

Albanyà esperarà a l'11 de març per a celebrar el seu Carnestoltes amb una rua que sortirà a les 4 de la tarda de Can Perot i finalitzarà a la Sala U d'Octubre.