EL NORAI FESTIVAL COMPTARÀ AMB MISHIMA, MARIA RODÉS, MIQUI PUIG CANTA I MARTA KNIGHT (19-21/05)

24.04.2023

Pájaro Sunrise, La Paloma, Puzzles y Dragones, Júlia Amor, Hola Lis, Tou, Tronco són altres noms confirmats per aquesta segona edició 

A tocar els Aiguamolls

El Càmping Nàutic Almata és l'espai on se celebrarà la segona edició del NORAI MUSIC & CAMP FESTIVAL. Serà del 19 al 21 de maig en 17 hectàrees d'espai natural protegit. El festival convida als assitents - adults, joves i famílies - a viure una experiència immersiva, musical i d'oci sostenible, en un paradís de natura.

Un any més vol reafirmar-se en la seva idea de ser un espai íntim de música i natura. L'organització pretén consolidar-se com el festival de música independent de petit format i ambient familiar de l ́Empordà.

Un quinzena de propostes del panorama musical català independent formen part d'aquesta edició 2023. L'encapçalen Mishima i Maria Rodés y La Estrella de David.

L'any passat es va estrenar amb artistes com Ferran Palau, Renaldo & Clara, Hidrogenesse, Ladilla Rusa, Invisible Harvey, Doble Pletina, Navarri o Supermon. Va aplegar unes 600 persones.

Les entrades ja estan a la venda a www.noraifestival.com
Adult: 51,20€ (+14 anys)
Infantil: 26€ (4-14 anys)
Gossos festivalers: 7€ (tots)

Inclou accés a totes les instal·lacions del càmping i acampada en tenda, furgo o autocaravana. Aforament limitat 2000 persones.