EL FESTIVALET DE ROSES TORNA ELS DIES 11 I 12 DE NOVEMBRE

09.11.2023

Hi actuaran, entre d'altres, Guillem Ramisa, Abril Gabriele, Mercabanda, Carlota Flaneur i Clima

Música a la platja amb la posta de sol

El proper mes de novembre Roses celebrarà un any més l'estiuet de Sant Martí i les postes que el sol brinda al municipi durant aquest període de l'any, amb una nova edició del Festivalet de Roses. Vilatans i visitants tornaran a aplegar-se a la plaça de la Perola l'11 i 12 de novembre, per retre el seu homenatge anual a les postes de sol sobre la badia, amb una proposta sensorial que combina llum, color, gastronomia i música.

En aquesta edició les actuacions musicals de dissabte aniran a càrrec de Guillem Ramisa, Abril Gabriele i Mercabanda, mentre que diumenge pujaran sobre l'escenari de la platja Carlota Flaneur i Clima. Com a novetat, enguany la programació musical s'allargarà amb les ambientacions dels DJ's Radio Cassette Night (dissabte de 20 a 23 h) i Lia Jensen (diumenge de 18.30 a 21 h). 

I el Pica-Tasta

Restauradors de Roses ofereixen durant tot el cap de setmana a la platja de la Perola el Pica-Tasta, degustacions de tastets gastronòmics on els establiments Can Cairó, Can Cervera, Cervesa de Roses, Falconera, Harry's i Italian Beach Food da Brix, oferiran, entre les 16 i les 23 hores de dissabte i les 16 i les 21 h de diumenge, pizzes, creps, fajitas, brownies, quiches, raviolis,... acompanyats de cerveses, vi i refrescos.

Un any més, el festival estarà també present en els restaurants de la vila. En aquesta ocasió, del 3 al 12 de novembre, seran els restaurants Can Cervera, Harry's, L'Àncora i Txot's Roses, els encarregats de mostrar la varietat i qualitat de la gastronomia rosinca, oferint els seus Menús del Festivalet amb especialitats elaborades amb productes de proximitat i temporada.