CALA VENTO A LA MIRONA DE SALT EL 22 DE DESEMBRE

03.12.2023

El duet empordanès farà un concert electritzant al festival NEU!

"Casa linda"

Cala Vento arriba a la Sala La Mirona el 22 de desembre de la mà del NEU! Festival per a presentar el seu nou disc "Casa Linda". El duet empordanès format per Aleix Turon i Joan Delgado porta una temporada imparable. Aquest mes de novembre actuen a Saragossa, València i Alacant. El desembre, abanas de passar per La Mirona, tenen concerts a Madrid, Palma de Mallorca, Tarragona, Granada i Barcelona.

Quatre anys després de "Balanceo", l'àlbum que els va consolidar com una de les bandes de rock alternatiu més respectades del panorama estatal, Cala Vento ho ha tornat a fer, seguint fidelment la seva ideologia del "fes-t'ho tu mateix".

En aquest nou treball, Cala Vento no perd la seva essència; aconseguir el mateix que una banda convencional de cinc membres sent només dos músics. De la mateixa manera, segueixen amb la seva particular fórmula sorprenent-nos amb girs i canvis inesperats.

Aquesta vegada, però, posen el peu a l'accelerador sense deixar de sacsejar-nos amb les melodies memorables que, inconscientment, queden incrustades a les nostres ments.