FIRES I FESTES DE FIGUERES 2023

23.04.2023

Del 28 d'abril al 3 de maig la música, el teatre, els espectacles infantils i la cultura popular protagonitzaran la Santa Creu

Sis dies per viure les Fires

Figueres concentrarà el gruix d'actes de la Festa Major entre el 28 d'abril i el 3 de maig. Tot i això, des del 21 d'abril ja es nota l'ambient de celebració amb les atraccions del Recinte Firal i diversos actes que escalfen l'ambient.

Enguany hi haurà un pregó molt radiofònic amb tres professionals de la ciutat de llarga trajectòria en mitjans d'abast nacional i estatal. Es tracta de Jaume Serra, Lluís Arté i Jaume Peral.

La música, de molts estils, és la dominant del programa. Artistes com Els Pets, Ptazeta, Scorpio, Fórmula V o orquestres de renom com la Maravella o la Selvatana faran cantar i ballar als figuerencs i visitants. El primer dels concerts serà el del cantautor Paco Ibáñez i la major concentració d'artistes arribarà amb la gala de lliurament dels Premis de Cadena 100 que va exhaurir les invitacions en una hora. Noms com Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts, La Pegatina, OBK o Nil Moliner recolliran el seu guardó i cantaran en directe al Teatre el Jardí.

Consulteu la programació a: www.festesdefigueres.cat