FIGUERES ES MOU FA 10 ANYS

13.06.2023

Del 27 de juny al 2 de juliol, el festival de dansa i moviment al carrer programa 25 activitats a l'espai públic

Dansa participativa i espectacles sorprenents

De la programació d'aquest desè aniversari destaquen dos espectacles de gran format. D'una banda, la peça de la companyia francesa Bivouac que torna al Figueres es MOU per estrenar el seu nou espectacle. Es tracta d'una exploració acrobàtica de la relació entre el temps i l'espai en un dispositiu escultòric evolutiu experimental, amb dos ballarins i un acròbata de perxa xinesa que encarnen tres individus perduts en aquest no-lloc suspès. 

D'altra banda, destaca l'espectacle de cloenda d'aquesta edició, Gran Bolero, una peça del reconegut coreògraf Jesús Rubio Gamo, protagonitzada per dotze intèprets en una coproducció de Teatros del Canal de Madrid i del Mercat de les Flors de Barcelona, que es podrà veure en un escenari creat per a l'ocasió al Castell de Sant Ferran i amb el fons musical d'El Gran Bolero de Ravel.

El festival proposa enguany tres espectacles participatius amb les col·laboracions de la Colla Castellera de Figueres, d'un grup de dones empordaneses de més de seixanta anys, i d'un altre grup de persones voluntàries.