FIGUERES CULTURA PROGRAMA MÉS DE 150 ACTIVITATS 

05.10.2023

Figueres a Escena, el Museu de l'Empordà i la Biblioteca ofereixen teatre, música, exposicions i conferències

Dagoll Dagom, Pere Arquillué o l'èxit "Fitzroy" a escena

La temporada de setembre a desembre de Figueres Escena proposa més de cinquanta propostes escèniques i musicals programades per l'Ajuntament i entitats i privats com Els Amics de les Arts, Dagoll Dagom, Peeping Tom i Rocío Molina

Durant aquests quatre mesos es podran veure èxits teatrals com Fitzroy amb les conegudes actrius Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez; o el multipremiat monòleg de Josep Maria Miró, El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc, protagonitzat per Pere Arquillué.

Trobareu tota la programació a www.figueresaescena.cat.

Pel que fa al Museu de l'Empordà, el dia 12 de setembre, tancarà les seves portes per a la seva renovació, i la seva obertura parcial està prevista pel gener de l'any vinent. La Sala d'Exposicions l'Escorxador acollirà "Empordoneses 2023. Dilogies alternatives. Digues... pren la paraula!, de l'11 d'octubre al 21 de gener de 2024. 

La Biblioteca de Figueres programa, com cada temporada, activitats entorn de la lectura, la cultura i l'aprenentatge amb presentacions de llibres, que permeten als autors de trobar-se amb els lectors i donar a conèixer la seva obra, recitals poètics, activitats musicals, tallers de formació digital i exposicions de petit format.