EMPURIATAPES OFEREIX 35 PROPOSTES DEL 6 AL 15 D'OCTUBRE

04.10.2023

Els visitants trobaran una àmplia oferta de tapa i beguda per tres euros 

Setena edició d'una iniciativa que mou milers de persones

El divendres 6 d'octubre comença la 7a edició d'EmpuriaTapes, la ruta de tapes del nostre municipi que enguany presenta 35 propostes gastronòmiques. Aquestes consten d'una tapa acompanyada d'una beguda, per només 3 €. Durant la presentació d'avui s'han donat a conèixer els restaurants i bars que hi participaran, mostrant una vegada més, la diversitat culinària que es pot degustar tant a Empuriabrava com a Castelló.

Un dels incentius a realitzar la ruta de tapes, apart de degustar-la i disfrutar-la, es la opció a guanyar un dels tres premis. A través d'un codi QR és podran votar i valorar les tapes.

Els premis son els següents:

Menú per a 2 persones en un dels restaurants participants en aquesta edició d'EmpuriaTApes, Salt en tàndem per a dues persones a l'Skydive Empuriabrava, 2 entrades gratuïtes als museus Ecomuseu-Farinera, Museu d'Història Medieval de la Cúria-Presó i de la Basílica de Santa Maria de la Capital Medieval de l'Empordà, Castelló d'Empúries.

Menú per a 2 persones en un dels restaurants participants en aquesta edició d'EmpuriaTApes, un vol al túnel del vent Windoor, 2 entrades gratuïtes als museus Ecomuseu-Farinera, Museu d'Història Medieval de la Cúria-Presó i de la Basílica de Santa Maria de la Capital Medieval de l'Empordà, Castelló d'Empúries

Menú per a 2 persones en un dels restaurants participants en aquesta edició d'EmpuriaTApes, Passeig en vaixell pels canals amb Ecoboats, 2 entrades gratuïtes als museus Ecomuseu-Farinera, Museu d'Història Medieval de la Cúria-Presó i de la Basílica de Santa Maria de la Capital Medieval de l'Empordà, Castelló d'Empúries.

A part de la votació popular a la millor tapa, en aquesta edició seguirem contant amb un jurat professional del qual no en donarem a conèixer la identitat, perquè durant els dies que tindrà lloc la ruta de tapes, el jurat farà una degustació d'incògnit per poder valorar l'experiència de forma real.