ELS PETS TORNEN A FIGUERES PER FIRES

21.04.2023

El Rampell també comptarà amb les actuacions de Ptazeta i Scorpio

La programació musical de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres va agafant forma. Els Pets és un dels primers noms que s'han avançat de la programació del nou espai El Rampell, estrenat l'any passat al Parc de les Aigües.

El grup de Constantí, en actiu de forma ininterrompuda des de l'any 1985, va ser a Figueres per darrera vegada l'any 2021, a la plaça Catalunya en el marc de la programació de Les Nits d'Acústica. Estan presentant el seu tretzè àlbum "1963", un disc arrabassador, dolç i descarat, un nou treball sobri i detallista, ple de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima.

La música urbana també tindrà un paper destacat a la festa figuerenca. La rapera canària Ptazeta, que aquest estiu va ser a l'Acústica, i la catalana Scorpio, popular gràcies al programa-concurs Eufòria, també passaran per l'escenari del Rampell.

EL POP DELS 70

Per a generacions més adultes, l'Ajuntament de Figueres ha anunciat que Fórmula V, uns dels grans exponents del pop espanyol dels 60 i 70, actuaran també per Fires a la ciutat. Una vetllada per a recordar èxits com "Cuéntame", "Eva María", "Vacaciones de verano" o "La fiesta de Blas". Si l'any passat Los Diablos van oferir un autèntic "guateque", ara serà el torn de Fórmula V.