EL BEATLES WEEKEND DE L'ESTARTIT CELEBRA LA 'PURPLE EDITION'

12.07.2024

Del 17 al 21 de juliol h haurà concerts, exposicions, xerrades i projeccions

Tres exposicions

Com cada any la beatlemania també s'expressarà en format exposició amb dues propostes que es podran veure de dilluns a divendres de 10 a 14 h a la Sala d'Actes de l'EMD. La primera és el recull del fons Josep Maria Francino de versions de temes dels Beatles (l'Arxiu Francino té catalogades més de 10.000 versions) i la segona l'exposició sobre el concert que Pete Best va fer l'any passat amb fotografies de Mari Cusidó.

I encara hi ha una tercera proposta expositiva, que es podrà veure a la Biblioteca Mar de Llibres de 10 h a 14 h sobre The Beatles a la Ràdio, una selecció de materials diversos de la relació dels Beatles amb la ràdio com a mitjà de comunicació provinents de la col·lecció de Josep Maria Francino.

Sis concerts

Enguany el Beatles Weekend estrena una producció pròpia de la mà de Jaume Pla 'Mazoni'. Es tracta de The Rockin' Beats, un quartet amb el cantautor bisbalenc de líder que farà un recorregut pel rock al llarg de la discografia dels Beatles. El concert central de l'esdeveniment es farà dissabte 20 de juliol a les 22 h a la plaça del Molinet.

Hi haurà 5 concerts més. El primer serà divendres 19 de juliol a les 21.30 h a la plaça de l'Església a càrrec de The Beatl's. L'endemà, dissabte 20, després del The Rockin' Beats, actuarà Hey Bulldogs a la plaça del Molinet. I a les 24 h, la Sala Mariscal oferirà el concert Blues & Beatles amb el grup Los Cheyenes Legacy, format per músics de la llegendària banda barcelonina

Diumenge 21 de juliol a les 11 h, el vaixell Nautilus Yellow Submarine tornarà a fer una visita a les Illes Medes amb música en viu d'Ambdós i Two of Us a la ja mítica Magical Medes Tour.

Finalment, a les 19 h a la plaça de l'Església, Les Veus de l'Estartit traduiran al català les peces més mítiques del grup britànic a 'The Beatles a viva veu'.

https://www.beatlesweekendlestartit.cat