"AL FINAL, LES VISIONS", DE LA BECKETT AL JARDÍ

23.04.2023

Joan Carreras, Laia Manzanares, Xavi Sáez i el figuerenc Joan Marmaneu protagonitzen l'obra de Llàtzer Garcia

De gira abans de fer una segona estada a la Beckett

Després de la seva estrena el passat estiu a la Sala Beckett de Barcelona, "Al final, les visions" comença a girar pels escenaris catalans. La ruta comença el divendres 12 de maig al Teatre el Jardí de Figueres. Després vindran Girona i Vilafranca del Penedès.

Joan Carreras, Laia Manzanares, Joan Marmaneu i Xavi Sáez protagonitzen aquesta obra de Llàtzer Garcia que tornarà a la Beckett el mes de novembre.

Girona anys 90

La Sara i l'Adri, una parella jove, s'instal·len en una masia, no gaire lluny de Girona. De seguida coneixen el veí, l'Àlex, que viu sol en una casa a poques passes de la seva i amb qui comencen a establir una relació que es consolida la nit que ell els convida a sopar. Acabada la reunió, i ja de matinada, la Sara no pot dormir i, en mirar per la finestra, veu el seu veí, ajupit a terra, mig nu, mirant-se de manera obsessiva la casa on viuen i, en concret, la finestra del dormitori que ocupen… Les nits següents, l'Àlex continua fent la mateixa estranya aparició. 

Llàtzer Garcia proposa un text de culpes i memòria, supervivents i càrregues d'aquelles que es porten tota la vida a l'esquena.